Nová mobilní aplikace ZDRAVÍ V MOBILU

Chcete mít vše důležité o svém zdraví vždy u sebe? Pak je nová mobilní aplikace České průmyslové zdravotní pojišťovny (ČPZP) vhodná právě pro vás. Jestli nejste u ČPZP pojištěni, nic se neděje. Tato aplikace je určená také pro širokou veřejnost.

 

Příznivci chytrých telefonů s operačním systémem Android a iOS se mohou těšit na novou aplikaci, se kterou přichází Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. Ideální je pro ty, kteří chtějí mít všechny potřebné informace vždy po ruce.

Nová aplikace ZDRAVÍ V MOBILU Vám pomůže s hledáním nejbližšího smluvního lékaře ČPZP, najde nejbližší lékárnu, poskytne informaci o lékařských pohotovostech. Chcete-li, aplikace za vás bude automaticky hlídat i termín blížícího se očkování. Přes chytrý telefon také můžete sjednat i cestovní pojištění pro cestu do zahraničí. S novou aplikací od ČPZP bude váš chytrý telefon ještě chytřejší.

Průvodce těhotenstvím

Aplikace ZDRAVÍ V MOBILU je praktickým pomocníkem i pro nastávající maminky. Provede je těhotenstvím týden po týdnu, upozorní na těhotenská vyšetření a nabídne výběr jména pro jejich dítě. Hlídá také blížící se termín porodu, takže včas pomůže s nákupním seznamem pro miminko i s přípravou tašky do porodnice. Navíc seznámí maminky i s tím, na co nezapomenout po porodu. Zajímavých funkcí pro těhotné má ZDRAVÍ V MOBILU připraveno samozřejmě mnohem víc. Kromě těhotenské kalkulačky například maminkám prozradí, kdy je jejich miminko velké třeba jako zralá malina.

Funkce pro pojištěnce ČPZP

Všechny uvedené funkce může využívat každý uživatel, bez ohledu na to, u které zdravotní pojišťovny je zaregistrován. Pro klienty České průmyslové zdravotní pojišťovny jsou ale připraveny i další funkce. Pojištěnci ČPZP, kteří mají aktivovanou elektronickou přepážku (lze učinit on-line či na pobočce ČPZP) budou mít přístup i do zabezpečené úrovně aplikace, kde najdou již své osobní údaje.

„V osobním účtu si pojištěnec prověří, kolik korun zaplatila ČPZP za konkrétní lékařské výkony, zjistí potřebné informace o svých lékařích a dostane se do seznamu užívaných léků. Brzy již bude aplikace hlídat i případné lékové interakce. Pokud bude chtít mít k dispozici lékařské zprávy své nebo svých dětí, ani to není s aplikací problém. Není nic jednoduššího, než si je nafotit, uložit, a v případě potřeby odeslat třeba praktickému lékaři na email. Také když ve svém osobním účtu klient zjistí nesrovnalosti, bude moci přes mobil nahlásit nesprávně vykázanou péči,“ vysvětluje tisková mluvčí České průmyslové zdravotní pojišťovny Elenka Mazurová a dodává, že zabezpečená úroveň obsahuje i standardní kartičku pojištěnce nebo informace o zálohách či nedoplatcích OSVČ.

Chcete mít ZDRAVÍ V MOBILU i ve vašem telefonu? Aplikaci si můžete zdarma stáhnout již nyní  na www.zdravivmobilu.cz, v APP Store a na Google Play.