Společnosti Sprinx Systems a AKM/VDP/OAKS navázaly strategickou spolupráci

Společnosti Sprinx Systems, a.s. a AKM/VDP/OAKS, s.r.o. se rozhodly spojit své znalosti a zkušenosti v oblasti vývoje aplikací, zpracování dat a know-how v oblasti marketingu a Market Access v segmentu zdravotnictví.

 

Společně se zaměří na vývoj nových produktů a služeb a budou dále rozvíjet a sjednocovat produkty, které již obě společnosti na trhu úspěšně etablovaly. Hlavním cílem i nadále zůstává poskytování služeb s vysokou přidanou hodnotou s důrazem na inovace.

Sprinx Systems se již od roku 1996 specializuje na CRM a aplikace a obchodní systémy „šité na míru“. Svým zákazníkům dodává komplexní a vzájemně integrovaná technologická řešení, která jsou nezbytná pro úspěch na poli digitální ekonomiky. Vytváří nový software a implementuje řešení Sprinx CRM, robustní e-Commerce řešení či portály s nejmodernějšími marketingovými nástroji a poskytuje služby aplikačního hostingu i outsourcingu IT. Sprinx Systems je rovněž významným dodavatelem IT řešení do farmaceutického průmyslu a produktů HPC (High Performance Computingu).

Společnost AKM/VDP/OAKS přináší ve spolupráci s advokátní kanceláří Vilímková Dudák & Partners, Advokátní kanceláří Marečková a společností OAKS Consulting komplexní služby ve zdravotnictví zahrnující specializované právní služby, consulting v oblasti Market Access, zpracování farmakoekonomických analýz, zpracování Big Data, vývoje modelů a aplikací a poradenství v rámci správních řízení o stanovení a změnách cen a úhrad a monitoringu těchto řízení.

Společnost AKM/VDP/OAKS pořádá také v rámci svých aktivit školení zaměřená na aktuální témata ve farmacii. Semináře jsou určeny výrobním farmaceutickým firmám, distributorům léčiv, výrobcům zdravotnických prostředků, nemocničním a lékárenským zařízením, lékařům či reklamním agenturám.

-JS-