Nový e-shop se zdravotnickými prostředky zahájil provoz

Společnost Promedica Praha Group, a.s., největší dodavatel zdravotnického materiálu do nemocnic na českém trhu, vstupuje na maloobchodní trh založením nového e-shopu ArgoMed. Ten je určen jak široké veřejnosti, tak i ordinacím. Společnost to oznámila v tiskové zprávě. Internetový maloobchodní trh podle ní roste v České republice stabilně již přes patnáct let. Za tu dobu se naučili Češi pravidelně nakupovat na internetu elektroniku, hudbu, filmy nebo potraviny.  

 

ArgoMed se zaměřuje na rozšíření obchodu směrem k soukromému sektoru. Je určen pro zdravotníky, lékaře i veterináře, soukromé kliniky i firmy a veřejnost. Díky mateřské společnosti ArgoMed disponuje zázemím a know-how největšího českého dodavatele zdravotnického materiálu do nemocnic, a proto mohou i jednotliví zákazníci čerpat z nadstandardní zákaznické podpory, zjednodušeného systému objednávek, který ušetří čas či speciálních slev pro ordinace. Veškeré objednávky vyřizuje ArgoMed do druhého pracovního dne od objednání.  „Založení ArgoMedu znamená, že přinášíme kvalitní služby a zákaznickou podporu, díky kterým se Promedica stala největším dodavatelem do nemocnic, i praktickým lékařům a široké veřejnosti,“ uvádí Pavel Hanuš, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Promedica Praha Group, a.s.

ArgoMed se zaměřuje i na rodiny, které zatěžují návštěvy lékáren a zdravotnických potřeb, když nabízí si z pohodlí domova vybavit celou domácnost nejen zdravotnickým materiálem od náplastí, obvazů až po dezinfekční přípravky, které mu budou v co nejkratším čase doručeny až domů. Ze zdravotnického materiálu nabízí ArgoMed kompletní sortiment k výbavě domácí lékárničky – rukavice, náplasti, obvazy, roušky, vybavení pro poskytnutí první pomoci, dezinfekce a mnoho dalšího. Kromě vybavení lékárniček zde zákazníci naleznou i potřeby pro zubní hygienu, kosmetiku nebo potravinové doplňky. ArgoMed nabízí své služby i sportovním klubům nebo spolkům organizujícím dětské tábory a lyžařské kurzy.

Promedica, jako jeden z největších hráčů na poli logistiky a distribuce zdravotnického materiálu v České republice, působí na trhu již od 90 let. Má jasnou vlastnickou strukturu a 100% český kapitál. V současnosti tvoří firmu 15 divizí jako například divize Pharma, Zdravotnické technologie, Operační program, Diabetologie nebo Intervenční radiologie a kardiologie. Její zázemí čítá přes 27 000 m2 ploch ve vlastních skladech, 1800m2 kanceláří pro vyřizování požadavků zákazníků a 32 nákladních vozů a dodávek. Mezi největší zákazníky společnosti patří FN Královské Vinohrady, Všeobecná fakultní nemocnice, FN Plzeň, FN Motol, FN Brno, FN U Svaté Anny, FN Ostrava, FN Olomouc, Thomayerova nemocnice a mnoho dalších.

-red-