Radim Šenk skončil v ÚVN jako ekonomický náměstek, nyní v nemocnici působí jako vedoucí oddělení metodiky DRG. Foto: LinkedIn, koláž ZD

Radim Šenk skončil jako náměstek v pražské ÚVN

Radim Šenk skončil na pozici náměstka pro ekonomické řízení v Ústřední vojenské nemocnici. Šenk, který na postu náměstka působil skoro devět let, byl odvolán, nadále však bude pracovat pro ÚVN jako vedoucí oddělení metodiky DRG.

 

„Inženýr Šenk byl odvolán z postu ekonomického náměstka, v souladu s platnou legislativou mu byl nabídnut jiný post, který pan inženýr přijal a aktuálně nadále působí v ÚVN,“ uvedla mluvčí ÚVN Jitka Zinke s tím, že od 1. srpna Šenk pracuje jako vedoucí oddělení metodiky DRG.

Šenk byl náměstkem pro ekonomiku ve střešovické nemocnici od listopadu 2010. Předtím zastával pozici finančního ředitele ve společnosti MaR Controls a Zenitel Colsys či zástupce finančního ředitele v AAA. V minulém volebním období také působil jako zastupitel a místopředseda Komise rozvoje území na Praze 9 za TOP 09. 45letý Šenk vystudoval na University of New York in Prague obor Řízení společností (MBA) a na Harvard Business School obor Management of Health Care Delivery.

-mk-