Úvodní prezentace se zhostí tajemnice ředitele Ústavu hematologie a krevní transfuze Andrea Daňková. Foto: Radek Čepelák

Kde začíná a končí flexibilita práce během péče o dítě? Přijďte diskutovat na téma ženy a management zdravotnictví ke kulatému stolu Zdravotnického deníku 

Diverzita na pracovišti, práce se stereotypy nebo flexibilita specializačního vzdělávání. Nejen na tato témata se zaměří kulatý stůl Zdravotnického deníku s názvem Možnost pracovat, akorát že vůbec aneb ženy, flexibilita, diverzita a management ve zdravotnictví, který se koná 18. dubna. Diskutovat přijdou zástupci a zástupkyně z řad medicíny, zdravotního managementu, ministerstva zdravotnictví a ministerstva práce a sociálních věcí.  

O postavení žen ve zdravotnictví, jejich flexibilitě a genderových stereotypech přijde diskutovat náměstek ministra zdravotnictví Josef Pavlovic, náměstkyně ministra práce a sociálních věcí Zuzana Freitas Lopesová, ředitelka Institutu postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví Irena Maříková, ředitelka Státního ústavu pro kontrolu léčiv Irena Storová, zubní lékařka a vyučující na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy Bára Malíková, chiruržka z Fakultní nemocnice Motol Barbora East, tajemnice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy Tereza Fussgänger, projektový manažer a specialista pro práci se zaměstnavateli Gender studies o.p.s. Josef Vošmík, členka Mladých lékařů Anna Petříková a Marie Lopourová ze sekce pro komunikaci s ministerstvem zdravotnictví mladých lékařů České lékařské komory. Kulatým stolem bude tradičně provázet šéfredaktor Zdravotnického deníku Tomáš Cikrt.

Úvodní prezentace se zhostí tajemnice ředitele Ústavu hematologie a krevní transfuze Andrea Daňková.

Pokud budete mít zájem zúčastnit se, prosíme o laskavé potvrzení účasti všech zájemců na e-mailové adrese [email protected].

Termín: 18. 4. 2023 od 14:00 do 16:00

Místo: Enforum event space, Komplex Rustonka – budova R3, 6.patro Sokolovská 695/115b, Praha

Pozvánka:

-ns-