První ročník Summitu Ekonomika zdravotnictví se konal v říjnu minulého roku v prostorách hotelu Green Garden v Praze. Foto: Radek Čepelák

Druhý ročník summitu Ekonomika zdravotnictví nabídne vystoupení řady špičkových expertů na poli lékové, úhradové a investiční politiky

Ve dnech 19. – 21. října se uskuteční II. ročník summitu Zdravotnického deníku o ekonomice zdravotnictví.  Na Summitu vystoupí špičky české exekutivy, legislativy i justice, mimo jiné místopředseda vlády a ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skopeček a předseda zdravotního výboru Senátu Roman Kraus, předseda Nejvyššího správního soudu Karel Šimka a místopředseda Ústavního soudu Jaroslav Fenyk. Plátce a poskytovatele budou reprezentovat mimo jiné předseda správní rady a ředitel VZP Tom Phillip a Zdeněk Kabátek a řada ředitelů fakultních nemocnic. Chybět nebudou ani šéfové dalších významných institucí českého zdravotnictví jako je Státní ústav pro kontrolu léčiv v čele s Irenou Storovou a Ústav zdravotnických informací a statistiky reprezentovaný ředitelem Jaroslavem Duškem.

Program Summitu bude rozdělen do tří dnů. Tématem prvního dne bude efektivita léčby, lékové a úhradové politiky. Druhý den se zaměří na investice v nemocnicích a připojištění. Třetí den, jehož náplní bude shrnutí závěrů Summitu, proběhne v on-line formě. Akce se uskuteční v reprezentativních prostorách Uměleckoprůmyslového muzea v Praze.

Akce je určena zejména pro zástupce veřejných nemocnic, akademických pracovišť a škol, veřejné správy, pacientských a neziskových organizací, ale také pro soukromé subjekty, komory, asociace a sdružení.

Zájemci se mohou registrovat na [email protected].

Program konference ke stažení zde.

Program

-red-