Michal Krejsta se stal generálním ředitelem očních klinik Lexum

 

Evropská síť očních klinik Lexum má nového generálního ředitele. V červnu 2018 se jím stal PharmDr. Michal Krejsta, MBA, který dosud působil v top managementu řady předních farmaceutických společností v několika zemích EU, a to déle než 17 let. 

 

„Ve své nové pozici se zaměřím především na další rozvoj všech pěti klinik Lexum, posílení pozice největší a nejvyhledávanější sítě očních klinik na tuzemském trhu a maximální dostupnost nejmodernější a komplexní oftalmologické péče s dokonalým výsledkem pro všechny potřebné pacienty,“ uvedl po svém uvedení do funkce Michal Krejsta.

V minulosti byl generálním  ředitelem farmaceutického firmy Pfizer, dále největší farmaceutické velkodistribuce Phoenix a poté společnosti ViaPharma v rámci investiční skupiny Penta. Zároveň zastával pozice předsedů představenstev mnoha významných asociací (např.: České asociace farmaceutických firem ČAFF, Asociace velkodistributorů léčiv AVEL ČR, AVEL SK).

Michal Krejsta Vystudoval farmaceutickou fakultu v Brně, doktorát z farmacie získal v Belgii a titul MBA ve Velké Británii. Je ženatý a má dvě děti.

-red-