Ilustrační foto: Pixabay

Krajská zdravotní vypsala veřejnou zakázku na komunikaci za 60 milionů

Zřizovatel několika nemocnic v Ústeckém kraji, Krajská zdravotní (KZ), podle informací na svých webových stránkách vypsal veřejnou zakázku na komunikační a marketingovou agenturu. Zadávací řízení je jednací s uveřejněním na uzavření rámcové dohody. Očekávaná cena je stanovena na částku 51 120 000 korun bez DPH, tj. přibližně 60 milionů korun v konečných číslech. Firmy, které mají o zakázku zájem, se mohou hlásit do poloviny srpna. Doba trvání zakázky jsou čtyři roky.

„Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody upravující podmínky týkající se zadání jednotlivých veřejných zakázek na zajištění průběžně poskytovaných jednorázových či opakujících se služeb v rámci marketingových a komunikačních činností zadavatele, které jsou zaměřené na vytvoření konceptu komunikační strategie zadavatele pro oblast offline a online komunikace,“ stojí v popisu tendru na internetových stránkách KZ.

Cílem tohoto konceptu komunikační strategie má být „podpora a rozvoj dobrého jména zadavatele, vytvoření jednotného, univerzálního, funkčního, snadno propagovatelného a identifikovatelného vizuálního stylu a funkční webové platformy, a dále zajištění služeb organizace akcí zadavatele“.

Dodavatel musí splnit několik kvalifikačních požadavků, mezi nimi například prokázat roční obrat o minimální výši 40 milionů korun bez DPH, doložit předchozí realizované služby o patřičném rozsahu a předložit profesní životopisy všech členů realizačního týmu, přičemž výše postavení pracovníci musejí mít minimálně čtyřletou praxi v oboru.

Při vyhodnocování nabídek bude zadavatel zohledňovat několik aspektů. Tím hlavním je cena a druhým zkušenosti členů realizačního týmu s tím, že cena má tvořit 70 procent váhy na finálním výběru – zkušenosti pracovníků potom zbylých 30 procent.

Krajská zdravotní zřizuje celkem sedm nemocnic v Ústeckém kraji, který je také jejím jediným vlastníkem. KZ v současnosti zaměstnává přes 1200 lékařů, z toho asi pětina jsou cizinci.

-fk-