AKESO holding a.s. provozuje zdravotnická zařízení v Hořovicích, Berouně a Pardubicích. Letos v dubnu otevřela Nemocnice Hořovice svoji pobočku dokonce i v Praze - Nových Butovicích. Foto: Nemocnice Hořovice

Společnost AKESO je podle Deloitte opět jednou z 16 nejlépe řízených firem Česka

AKESO holding a.s. Sotiriose Zavalianise, která provozuje zdravotnická zařízení v Hořovicích, Berouně, Pardubicích a Praze, byla i letos opět oceněna v programu poradenské společnosti Deloitte Czech Best Managed Companies jako jedna z šestnácti nejlépe řízených firem Česka. Program hodnotí kvalitu řízení a managementu předních českých soukromých firem.

AKESO holding a.s. byla i letos opět oceněna v programu poradenské společnosti Deloitte Czech Best Managed Companies, který hodnotí kvalitu řízení předních soukromých společností, jako jedna z šestnácti nejlépe řízených firem Česka.

„Ocenění si velmi vážím. Je to další důležitý milník na naší cestě k poskytování zdravotní péče v České republice na nejvyšší možné úrovni,“ říká Sotirios Zavalianis, majitel společnosti, pod níž spadá Nemocnice Hořovice (s pobočkou v Praze), Rehabilitační nemocnice Beroun a Onkologické a radiologické centrum Multiscan v Pardubicích, které je součástí Komplexního onkologického centra Pardubického kraje 

Svým globálním programem Best Managed Companies podporuje společnost Deloitte rozvoj podnikání a současně oceňuje přední domácí soukromě vlastněné a řízené společnosti. Program staví na osvědčené globální metodice Deloitte, která hodnotí kvalitu řízení firmy a managementu v následujících oblastech: strategické směřování, produktivita a inovace, firemní kultura a struktura řízení a finanční výkonnost.

Podle Zavalianise zisk ocenění potvrzuje, že směr, kterým se jeho společnost vydala, je správný. „Dokázali jsme, že i během pandemie covid-19, která ochromila celý svět, jsme schopni řídit společnost efektivně, řešit neobvyklé situace flexibilně a předvídat další vývoj. Pandemie naše vize a plány nezastavila, spíše posílila. Některé projekty jsme dokonce upravili tak, abychom v případě obdobné hrozby byli ještě lépe připraveni,“ dodal Zavalianis.

sed-