Druhý ročník konference Komunikace ve zdravotnictví. Zleva šéfredaktor Zdravotnického deníku Tomáš Cikrt, vedoucí dramaturgyně pořadů Události, komentáře a Interview ČT 24 České televize Martina Riebauerová, vydavatel Zdravotnického deníku Ivo Hartmann, novinář a komentátor David Klimeš, komentátor Seznam Zpráv Martin Čaban a ekonom a člen Národní rozpočtové rady Petr Musil. Foto: Radek Čepelák

Zdravotnictví v médiích. Konference Zdravotnického deníku představí pohledy odborníků

Jaká je role státu, zdravotních pojišťoven a marketingových expertů v oblasti komunikace ve zdravotnictví? Jak má být regulovaná reklama na léky a zdravotnické prostředky? V čem mohou pomoci média a veřejně známé osobnosti? Odpovědi bude hledat třetí ročník konference Zdravotnického deníku Komunikace ve zdravotnictví.

V prvním bloku vystoupí tiskový mluvčí ministerstva zdravotnictví Ondřej Jakob a místopředseda Národní sportovní agentury Roman Brandýs, za zdravotní pojišťovny se zúčastní náměstek ředitele VZP Ivan Duškov. Z marketingových expertů účast přislíbili také generální ředitel Engage Hill s.r.o. a David Palivec, ředitel pro strategii Remmark, a.s. O regulaci reklamy bude hovořit jednatel Porta Medica s.r.o. Jakub Král.

Druhá část konference otevře témata o civilizačních nemocech, duševním zdraví a obezitě v mediálním prostoru. Z řad lékařů vystoupí psychiatr Martin Hollý z Centra duševní rehabilitace v Berouně či předseda České společnosti pro aterosklerózu Michal Vrablík. Posluchači se mohou těšit také na řadu známých osobností z české mediální scény, jako je například moderátorka CNN Prima NEWS Pavlína Wolfová, vedoucí pořadu Střepiny TV NOVA Bára Divišová, vedoucí dramaturgyně pořadů Události, komentáře a Interview ČT24 na České televizi Martina Riebauerová či komentátoři Petr Kamberský z Lidových novin a Martin Čaban ze Seznam Zpráv.

Prosíme o laskavé potvrzení účasti na e-mailové adrese [email protected] a budeme se těšit.

Kompletní program konference, který se uskuteční 18. 10. 2023 v Hotelu Fitzgerald v Praze, najdete zde: