Příjemná atmosféra, zajímaví hosté napříč politickým i odborným spektrem i velmi dobré víno - to všechno provázelo akci Zdravotnického deníku.

Přátelské setkání u příležitosti zahájení činnosti Zdravotnického deníku

Ve čtvrtek 16. října pozvalo vydavatelství Media Network s.r.o. osobnosti českého zdravotnictví, médií i dalších oblastí veřejné a soukromé sféry na přátelské setkání u příležitosti zahájení činnosti Zdravotnického deníku.cz. Setkání se uskutečnilo v Praze ve Ville Richter.

Naši hosté nejprve využili krásného počasí a poseděli venku, aby se mohli pokochat úžasným výhledem. Poté se přesunuli do Villy Richter, kde si vyslechli stručné  představení nejen Zdravotnického deníku, ale také vydavatelství Media Network a dalšího webu, který vydává  – České-justice.cz Potom se ujal slova sommelier, který představil Villu, Svatováclavskou vinici i vína, která se ten večer měla pít. Ročníky 2011 i 2012 svědčily oběma barvám a hosté se sklenicemi  korzovali, nebo si našli posezení v některé z několika místností. Mnozí se zdrželi déle, než plánovali, neboť nemohli odolat příjemné atmosféře a kouzlu unikátního místa poblíž Pražského hradu.

Děkujeme všem hostům, kteří přišli  Zdravotnický deník podpořit a čtenářům přinášíme alespoň několik fotografií, které pořídil Robert Malecký, šéfredaktor České-justice.cz.

Tomáš Cikrt