AKESO poliklinika v pražských Nových Butovicích. Zdroj: AKESO

Nový název i služby. Pražská AKESO Poliklinika nově nabízí stomatologii

Jsou to téměř tři roky, co zdravotnický holding AKESO zahájil provoz Diagnostického centra v pražských Nových Butovicích. Za tu relativně krátkou dobu prošlo toto zdravotnické zařízení podstatným vývojem. Nový název AKESO Poliklinika proto lépe vystihuje široké spektrum zdravotních služeb, které se tu aktuálně poskytují.

„Stále se rozvíjíme, stali jsme se respektovaným a vyhledávaným zdravotnickým zařízením. Jsem přesvědčený, že nový název bude pro pacienty jednodušší a srozumitelnější a lépe pokryje celou šíři spektra služeb, které momentálně pacientům nabízíme,“ říká provozní ředitel AKESO Polikliniky Jiří Pichlík.

Zřizovatel prostřednictvím tiskové zprávy ujistil, že kromě nového názvu se pro pacienty nic zásadního nemění. Stejná zůstávají všechna telefonní čísla i způsob objednávání. Na pacienty, kteří do pražských Nových Butovic jezdí rok od roku ve větším počtu, tu v novém roce čeká stejný tým lékařů i odborného personálu.

Nějaké novinky však na pacienty přece jenom čekají – rozšiřuje se například portfolio poskytovaných služeb. Od počátku roku poliklinika nově nabízí i stomatologické služby, a to opět na té nejvyšší úrovni. Provádějí zde vše od ošetření zubních kazů, přes dentální hygienu až po zubní implantáty nebo náročné stomatochirurgické zákroky.

„Naše nově zrekonstruované ordinace disponují těmi nejmodernějšími diagnostickými a léčebnými přístroji, což nám umožňuje poskytovat pacientům prvotřídní péči. K dispozici máme čtyři ordinace pro dentální hygienu a čtyři zubní ambulance vybavené špičkovými přístroji včetně 3D rentgenů a CT,“ představuje novinku Pichlík.

Poliklinika si i ve stomatologických službách zakládá právě na nejmodernějších technologiích a lékařských postupech, speciálních poradnách a péči o celou rodinu včetně dětí. Ty do šesti let budou mít vstupní vyšetření dokonce zdarma, pokud se v poliklinice registruje i jejich rodič. „Na pacienty tu čeká špičkový tým stomatologů, stomatochirurgů a odborníků na dentální hygienu,“ doplňuje provozní ředitel polikliniky.

-red-