Auditorium na akci Zdravotnického deníku. Foto: Stanislav Pecháček

Sympozium představí možnosti financování energetických úspor v nemocnicích

Veřejná podpora financování energetických investic a úspor v nemocnicích a praktické rady pro přípravu a realizaci projektů úspor energiií ve zdravotnických zařízeních – to budou hlavní témata sympozia Zdravotnického deníku Energetika v nemocnicích, které se uskuteční v pátek 15. března 2024 v Praze a na němž vystoupí řada expertů na oblast energetiky v nemocnicích. Svůj pohled na problematiku na sympoziu představí také ministr zdravotnictví Vlastimil Válek.

V úvodním bloku sympozia vystoupí ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, ředitel Státního fondu životního prostředí Petr Valdman a Kateřina Grygarová, ředitelka odboru investic a evropských fondů ministerstva zdravotnictví.

V druhém bloku promluví řada expertů, kteří přiblíží jak nejlépe připravit projekt na úspory energií v nemocnici, jak nejlépe prakticky uřídit proces realizace investice a nastavit efektivní management projektu po celou dobu trvání kontraktu či jaké možnosti financování nabízí soukromý sektor veřejnému sektoru pro financování. Chybět nebudou ani praktické rady, jaké typy právních kontraktů jsou nejvhodnější a jak co nejlépe připravit zadávací dokumentaci včetně kvalifikačních a hodnotících kritérií.

V případě zájmu prosíme o potvrzení vaší účasti na e-mail [email protected].

Seznamte se s programem, řečníky, místem a časem konání sympozia: