Nemocnice Hořovice přijme lékaře absolventa, lékaře s kmenem na chirurgické oddělení i lékaře s atestací v oboru chirurgie

Nemocnice Hořovice, která spadá pod holding AKESO, přijme lékaře absolventa, lékaře s kmenem na chirurgické oddělení i lékaře s atestací v oboru chirurgie (m/ž). Požadováno je ukončení příslušného vysokoškolského vzdělání, očekává se pečlivost, spolehlivost, dobré komunikační schopnosti a chuť nadále se rozvíjet.

NA CO SE U NÁS MŮŽETE TĚŠIT

Chirurgické oddělení disponuje akreditací v chirurgii II. stupně, traumatologickou akreditací I. stupně a akreditací koloproktologickou. Nabízíme komplexní postgraduální vzdělávání. Naše nemocnice je moderním pracovištěm vybaveným špičkovými technologiemi. K dispozici vám bude i tým zkušených lékařů a zdravotníků. Ve své práci budete mít rovněž možnost uplatnit inovativní postupy.

CO OD VÁS POŽADUJEME

Ukončení příslušného vysokoškolského vzdělání. Zároveň očekáváme pečlivost, spolehlivost, dobré komunikační schopnosti a chuť nadále se rozvíjet. Přátelský kolektiv je naší prioritou a věříme, že se rádi stanete jeho součástí.

CO VÁM DÁLE NABÍZÍME

Vaše finanční ohodnocení s vámi probereme na osobní schůzce. Navíc nabízíme benefity, které po dohodě ještě upravíme přímo na míru:

  • nové zaměstnanecké byty prémiové kvality i s vybavením
  • přístup k nejkvalitnější zdravotní péči pro vás i vaše nejbližší rodinné příslušníky
  • naši vlastní dopravu k cestování do zaměstnání
  • 5 týdnů dovolené
  • mateřskou školku v areálu nemocnice a příměstské tábory
  • celoživotní vzdělávání
  • a mnohem více

PŘIDEJTE SE K NÁM

Nemocnice Hořovice je více než běžnou nemocnicí regionálního typu. Nabízí špičková lůžková pracoviště a širokou škálu navazujících ambulancí a poraden. Specializované zdravotní služby poskytuje nad rámec základních medicínských oborů pacientům z celého Česka.

Naše nemocnice je součástí holdingu AKESO, předního poskytovatele zdravotní péče v Česku. AKESO provozuje kromě Nemocnice Hořovice i Diagnostické centrum Nemocnice Hořovice v Praze, Rehabilitační nemocnici Beroun a Onkologické a radiologické centrum Multiscan. Vedle těchto zařízení patří do skupiny i další ambulance, lékárny, distributoři léčiv a stavební divize.

Naše motto „Zdraví člověka. Lidskost. Vstřícnost.“ sdružuje hodnoty, kterých se v našich zařízeních držíme. Společně tak posouváme zdravotnictví na vyšší úroveň.

Těšíme se na Vaši reakci, kterou nám můžete odeslat přes odpovědní formuláře na kariérních stránkách Lékař absolvent/lékař s kmenem na chirurgické oddělení (m/ž) | Nemocnice Hořovice (nemocnice-horovice.cz), Lékař s atestací v oboru chirurgie (m/ž) | Nemocnice Hořovice (nemocnice-horovice.cz) nebo nám napište na [email protected].